Vid intresse kontakta mig för info och ställ er i kö för framtida planer.

Vid intresse av valp, sänd gärna ett mail med kort beskrivning om vem ni är, självklart är ni även varmt välkomna att besöka oss och våra hundar. Oftast har vi kö på våra planerade kullar, men alltid enklast att höra av er och prata med oss direkt, så ser vi vad som finns planerat just då.

Det är viktigt att det känns helt rätt för alla parter och vi förbehåller oss rätten till att välja de valpköpare som är rätt för oss. För oss är det superviktigt att kunna ha en bra och uppriktig relation med varandra.

 Vi säljer endast sällskapshundar men givetvis om ni skulle ha andra intresse ska vi försöka i möjligaste mån att eventuellt kunna matcha er. Vi älskar alla våra hundar och vi har alla färger, men om man endast vill ha en viss färg, då är vi inte den rätta kenneln för er, Utan vi vill ha valpköpare som kommer älska sin hund, vilken färg den än må ha. Givetvis kan man ha önskemål som vi försöker tillgodose, men att endast titta på färg, då finns det säkert andra kennlar ni kan vända er till. Vi tar även samma pris för alla våra valpar, vilken än färg de må bli.